Magasinera.com på Minimässa med topphandboll

Gillar du handboll och är nyfiken på hur vi på Magasinera.com jobbar med förråd? Den 2 mars finns Magasinera.com på plats vid Minimässan i Kristianstad Arena. Kom förbi och prata magasinering med oss. Har du tur, kan du också vinna två biljetter till kvällens hemmamatch mellan IFK Kristianstad och Alingsås HK.

Digital teknik i alla ära, men är det inte lite gött med det personliga mötet? Att kunna ställa en fråga till personen som står framför dig? Det tycker vi kan kännas bra.

Därför finns Magasinera.com's medarbetare på plats i Kristianstad Arena den 2 mars för att svara på frågor om våra förråd och magasinering i allmänhet. Mässan kommer att fortgå mellan 17:00 fram till matchstart kl. 19.00 då IFK Kristianstad drabbar samman med Alingsås HK i Handbollsligan.

Med anledning av mässan lottar Magasinera.com ut biljetter till matchen. Vill du vara med och tävla om att vinna biljetter, gå in på vår Facebook-sida facebook.com/MagasineraExtrafickan och leta upp inlägget om Minimässan. Väl inne på sidan finns instruktioner om vad du behöver göra för att delta i utlottningen.

Tävlingen avslutas kl. 10.00 den 28 februari. Vinnarna presenteras samma dag på vår Facebook-sida och utses av en jury från Magasinera.com. Juryns beslut kan inte överklagas. Totalt antal biljetter i tävlingen är tio stycken, fem personer vinner två biljetter var. Vunna biljetter skickas ut till din e-postadress.

Kom förbi vår monter för att säga hej och tävla om andra fina priser!

Lycka till!

Team Magasinera.com