Gör plats för dina drömmar - hyr förråd i Karlshamn

Sonen ska flytta hemifrån och du ska äntligen få ditt efterlängtade hobbyrum. Köksrenoveringen blev uppskjuten och du blir tokig över att kryssa mellan skåp och vitvaror i väntan på hantverkarna. Lugn och fin, andas! Magasinera.com är ditt förlängda hem när det kör ihop sig hemma. Hyr ett förråd i Karlshamn och gör plats för dina drömmar.

Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Livet händer och där står vi och undrar vad nästa steg är. Ibland kan det vara svårt att tänka klart när stressen infinner sig. Stressen blir dessutom ofta ännu mer påtaglig om det är stökigt och rörigt omkring oss. Var sak på sin plats är en förvånansvärt bra medicin för att skapa lite mer sinnesro. Det är här magasinera.com kommer in i bilden. Hos oss kan du tillfälligt hyra förråd när sakerna växer dig över huvudet.

Det finns en mängd situationer i livet som ökar stressen i vår vardag. Många gånger är det roliga projekt. Värna om glädjen i dina projekt och gör det kloka valet att planera och organisera dina projekt. Gör magasinera.com till ditt förlängda hem och förvara möbler, byggmaterial eller barnens leksaker i ett av våra förråd. På så sätt kan du fokusera på ditt projekt och slippa den där trista synen av saker som rör till det i skallen. Hos magasinera.com finns förråd för livets alla skeden, nära dig, när helst du behöver det.

I projekttagen hemma och rörigt till tusen? Gör magasinera.com till ditt förlängda hem. Förvara möbler eller byggmaterial i ett av våra förråd och nå dina drömmar med ordning och reda på vägen.

Förråd i Karlshamn för olika situationer

  • Du ska renovera din bostad och behöver få saker ur vägen

  • Du ska sälja din bostad och behöver tillfälligt gallra inför visningen

  • Du ska flytta och din nya bostad är inte färdig

  • Du ska äntligen få ditt hobbyrum nu när barnen flyttat ut

  • Du vill få plats för annat i hemmet och behöver utrymme för förvaring

  • Du har inte plats för säsongssaker hemma

  • Du ska flytta utomlands för en period

  • Du ska studera på annan ort

  • Du har ärvt möbler och saker du inte har plats för hemma

  • Du är ett campingproffs som vill säsongsförvara utomhusprylarna

25% rabatt på förrådshyran

Till och med juni månad lämnar vi 25% rabatt på förrådshyra på alla våra förråd i Karlshamn.

Använd rabattkod KARLSHAMN-JAN-JUNI-2021 när du bokar ditt förråd.

Rabatten gäller t.o.m. den 30 juni 2021. Efter detta återgår priset automatiskt till ordinarie pris.

Extra allt - motion och billigare förrådshyra

Om du inte har något emot lite extra motion, kan vi rekommendera vår förrådsanläggning i Karlshamn Dala, Ronnebyvägen. Här ingår gratis motion när du hyr ditt förråd. Förråd finns i tre våningsplan. Visst det är lite mer släpande, men förrådshyran är också lägre här, just av den anledningen. Betala mindre och träna mer! Önskar du mer bekvämlighet, är Sternövägen förrådsanläggningen för dig. Här ligger allt i ett plan och kostar därför lite mer. Oavsett kommer dina projekt att bli lite enklare när du gjort plats för din kreativitet.

Jag känner mig sugen att kika mer på vad som kan funkar för mig. Ta mig till förråden i Karlshamn >>

Jag behöver tips hur jag optimerar min förrådsyta

Varmt välkommen!

Vännerna på magasinera.com