Sommartider på Magasinera.com

Visste du att månaden juni fått sitt namn efter gudinnan Juno. I en del äldre svenska kalendrar kallades den också sommarmånad, eller midsommarmånad. [1]

För oss på magasinera.com är juni också månaden då känslan av en antågande semester, griper tag i oss. Det tror vi är något som vi delar med många av våra kunder. Snart står högsommarmånaden juli för dörren.

Under den traditionella industrisemestern i juli, är minnet av barndomens somrar förknippat med totalt stiltje. Det har med åren ändrat sig något, men mycket stänger ner under högsommarveckorna.

Hos oss på magasinera.com innebär det att våra kundservicetider blir lite kortare och att det krävs lite längre framförhållning för att få tillträde till ett förråd med kort varsel. Ring oss från stranden, så hjälper vi dig att planera din förvaring i god tid.

Kundservice, vecka 27-30:

  • Alla dagar, måndag-söndag: ÖPPET 09.00-14.00

För akuta ärenden, efter kl.. 14.00 och före kl. 18.00: Mejla oss på kundservice@magasinera.com. Beskriv vad du behöver hjälp med, så återkopplar vi så snart vi kan.

Ska du flytta in i ditt nya förråd, men ej hunnit få passagebrickan? Kontakta oss före kl. 14.00.

Fakturaservice har öppet som vanligt:

  • Måndag-fredag: 09.00-13.00, övrig tid hänvisas till e-post.

Våra anläggningar är, som alltid, öppna alla dagar 06.00-22.00

GLAD SOMMAR!

[1] juni (latin (meʹnsis) Iuʹnius), årets sjätte månad i de julianska och gregorianska kalendrarna, i den förjulianska romerska kalendern den fjärde.

Källa: Nationalencyklopedin, juni. http://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/lång/juni