Nu öppnar vi magasinera.com i Hörby

Äntligen! Som vi längtat efter att få slå upp dörrarna till våra nya förrådsanläggning i Hörby. På Filaregatan i Hörby finns gott om förvaringsutrymme för både stora och små saker som behöver magasineras. Fram till den 31 oktober kan du utnyttja vårt öppningserbjudande och få en månad gratis när du hyr förråd i tre månader. Använd vår rabattkod för Hörby.

Oavsett om du behöver extra utrymme för förvaring av säsongsbundna saker så som trädgårdsmöbler, grillen, den uppblåsbara poolen eller kanske ställa undan möbler vid renovering, visningar eller flytt, har magasinera.com det idealiska förrådet för dig.

I Hörby har vi förråd för livets olika skeden med möjlighet till lagring för en mängd olika situationer när livet tar olika vändningar.

Förråd för alla situationer

 • Du ska flytta ihop med kärleken och ni får inte plats för allt

 • Du ska sälja din bostad och behöver tillfälligt gallra inför visningen

 • Du skalar ner ditt boende och behöver lagra utanför hemmet

 • Du ska flytta och din nya bostad är inte färdig

 • Du vill få plats för annat i hemmet och behöver utrymme för förvaring

 • Du ska renovera och behöver frigöra yta hemma

 • Du har inte plats för säsongssaker hemma

 • Du ska flytta utomlands för en period

 • Du ska studera på annan ort

 • Du har ärvt möbler och saker du inte har plats för hemma

 • Du behöver tillfälligt förvara saker från ett dödsbo

Trygg och säker förvaring

Anläggningen i Hörby står under ständig kameraövervakning, inomhus och utomhus. Det finns också larm mot inbrott och brand. För att ha koll på vem som rör sig i byggnaden, loggas alla in- och utpasseringar. Endast personer med behörighet kan ta sig in i byggnaden. Det tycker vi känns tryggt.

För att se vilka förrådsstorlekar som finns tillgängliga, kika in på vår sida för Hörby.

Släpvagnar från Freetrailer

På anläggningen har vi placerat två solgula släpvagnar. Dessa kan du låna direkt på plats eller förboka mot en avgift. Självklart har vi ställt släpen på förrådsanläggningen för att underlätta in- och utflyttning till våra förråd, men självfallet kan du också nyttja släpen till annat. Läs gärna mer på om hur du kan nyttja våra släp här:

Hyr i tre månader - betala för två

Fram till den 31 oktober 2022 kan du hyra ett förråd och få den första månaden gratis. Använd vår unika rabattkod för förrådsanläggningen i Hörby HEJAHÖRBY-2022 när du lägger din förrådsbokning.

Behöver du hjälp att boka, eller har du andra frågor kring våra förråd, hör gärna av dig. Vi kan förvaring och hjälper dig gärna vidare till en lösning som passar just dina behov som bäst.

Vår kundservice når du på 010-333 36 30, eller e-post: kundservice@magasinera.com

Varmt välkommen!

Vännerna på magasinera.com

Kampanjvillkor: Genom att använda rabattkoden HEJAHÖRBY-2022 förbinder du dig till att hyra förrådet med betalningsansvar under tre på varandra följande månader. Den första månadshyran är din gratismånad. Månad nummer 2 och 3 betalar du ordinarie pris, enligt prislista. Hyra betalas alltid i förskott. Bekanta dig med våra regler kring uppsägning. Kampanjkoden HEJAHÖRBY-2022 är giltigt för bokningar till och med den 31 oktober 2022 och gäller endast förrådsanläggningen i Hörby.