Tryggt och säkert med Magasinera.com

Vi vet hur viktigt det är att kunna känna sig trygg. Särskilt när det kommer till att förvara saker som ligger en varmt om hjärtat. Som kund hos Magasinera.com kan du vara säker på att dina saker är i trygga händer. Vi skyddar dem som om de vore våra egna.

Kameraövervakning

På alla våra anläggningar sitter det övervakningskameror, både inomhus och utomhus. Kamerorna är strategisk utplacerade, så att vi enkelt kan se vem som kommer och går. Videoövervakningsband lagras i en månad.

Larm

Samtliga anläggningar hos Magasinera.com är försedda med såväl brand- som inbrottslarm. Skulle det mot förmodan hända något kan vi snabbt vidta nödvändiga åtgärder.

Loggning av inpassering

Inpasseringar till anläggningen registreras och lagras digitalt. Det innebär att vi kan se vem som besökt anläggningen exakt på klockslaget.

Din del – hänglås och försäkring

Vi ser till att anläggningen är så säker det bara går. Du ansvarar dock själv för de saker du förvarar i ditt förråd. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du har en egen försäkring som täcker skador eller förlust av egendom.

Du behöver också skaffa dig ett robust hänglås, helst i härdat stål. Maximal diameter på bygeln är 10 mm, större än så får inte plats. På vår anläggning i Kalmar är det 7 mm som gäller.

Det här känns bra – ta mig till förråden!