Vi bygger fler förråd i Kristianstad

Är du i behov av förråd i Kristianstad? Kanske ett vinterkrypin för kanoten eller utemöblerna. Snart kan du sluta leta. Under hösten bygger vi fler förråd i Kristianstad. Förrådsanläggningen är centralt belägen på Vattentornsvägen 9, ett kraftfullt handbollsutkast från stationen. Mer centralt än så, är svårt att slå.

Du kanske har sett att det rört sig lite mer än vanligt utanför anläggningen på Vattentornsvägen. Stundtals ligger där också lite byggavfall i väntan på bortforsling. Bakom de befintliga förråden arbetas det nu flitigt med att förbereda för förrådsbygge, då vi utökar anläggningen med nya förråd i Kristianstad.

Här om veckan har golvet i den nya delen målats. Det blev väldigt snyggt. Under sensommaren och hösten, plockar vi fram vår verktygslåda för att bygga fler förråd i storlekarna 4 m², 6 m² och 8 m². Den nya förrådsdelen kommer att sitta ihop med den befintliga. För er som känner till anläggningen, förlängs de båda korridorerna in i byggnaden. Allt blir en enhet.

Se vår befintliga anläggning på magasinera.com/kristianstad

Förhandsboka förråd i Kristianstad

Vill du redan nu förhandsboka ett förråd? Ring eller mejla, vår kundservice och meddela ditt intresse. Vi hör av oss så snart förrådsbokningen öppnar.

Se kontaktuppgifter till kundservice.

Varmt välkommen!

Team Magasinera.com