Var gör du av campingprylarna i höst?

Camping. Livets goda. I år har många svenskar prövat på hemesterkonceptet och livet i husvagn eller husbil. Många hade redan innan pandemin upptäckt tjusningen med camping och gjort det till en livsstil. Oavsett har Magasinera.com lösningen på campinglivets enkla invintring.

Trygg förvaring i varmförråd

Det är här Magasinera.com kommer in i bilden. Vi erbjuder smidig och säker förvaring nära dig. I våra förråd kan du förvara grillen, utemöblerna, kylskåpet, cyklarna och allt det där andra som du tycker hör sommarsemestern till, utan risk för stöld eller frysskador. På alla våra anläggningar utom en erbjuder vi varmförråd. Att hyra ett varmförråd innebär att du är garanterad att dina saker alltid står i plusgrader. För det mesta varierar temperaturen mellan fem och tjugo grader på våra anläggningar. Den kanske största fördelen med att flytta dina campingprylar från ekipaget till ett förråd hos Magasinera är att vi har avfuktning i våra lokaler. Det gör att dina saker hålls fräscha över tid och är i precis samma fina skick när det dags att möta våren på campingen igen.


Förvara nära campingen

I vår del av landet är det många som har sina semesterfordon ståendes i närheten av kuststäder som Karlshamn, Kalmar och Karlskrona. I nuläget finns det lediga förråd på våra anläggningar i alla dessa städer. Passa på att lägga beslag på ett du med!

Till förråden i Karlshamn >>

Till förråden i Karlskrona >>

Till förråden i Kalmar >>

Jag vill hitta ett förråd i en annan stad! >>