Dags att flytta ihop med kärleken? Hyr förråd och magasinera dina möbler under provtiden

Är 2021 året du flyttar hemifrån, eller kanske blir sambo med kärleken? Magasinera sakerna du inte har plats för just nu. Det brukar bli bäst så.

2021 är kanske året du bestämmer dig för att testa sambolivet med din älskade. Två påsar ska slås ihop till en. Flipp eller flopp? Det kommer att visa sig. I värsta fall är kärleken du funderar på att flytta ihop med en kanskeman, eller rent av en kanskekvinna? Då gäller det att tänka smart.

Det första gemensamma boendet, i alla fall om det är första gången du flyttar hemifrån, brukar inte vara gigantiskt stort. Det kommer att ställa krav på ordning och reda. Var sak på sin plats. Dessvärre brukar alla saker från respektive bo inte få plats i den första gemensamma bostaden. Det är här som du måste tänka smart, på lite längre sikt och hållbart.

Magasinera under provtiden

Istället för att kasta bort de möbler som du för tillfället inte får plats med i den nya bostaden, behåll och magasinera dem för en tid framåt. Det är både dyrare och slöseri med jordens resurser att kasta bort och sedan köpa nytt om ett halvår, därför att kärleken gick dig på nerverna eller visade upp en helt annan sida då ni hamnade under samma tak.

Vi på magasinera.com hoppas att ditt samboförhållande blir lyckligt och fridfullt. Att det funkar att dela livet i vått och torrt. Skulle det trots allt visa sig att det blev fel, att kanskemannen var mer av en simp, än en livskamrat, finns dina möbler och den ärvda servisen från mormor, tryggt förvarad i ett av våra förråd. Detta gäller förstås också om kvinnan du skattade högt, inte var mer än just en kanskekvinna.

Kampanj på förråd i Karlshamn

Vi på magasinera.com hoppas på ett lyckligt slut. Men gör dig själv tjänsten och ta det säkra före det osäkra. Boka ett förråd när det är dags att flytta ihop. Det brukar bli bäst så.

Just nu kan du dessutom boka förråd med 25% rabatt på båda våra anläggningar i Karlshamn. Rabatten gäller bokningar gjorda mellan 1 januari och 30 juni. Rabatt ges på förrådshyra fram till den 30 juni 2021. Härefter återgår förrådshyran till ordinarie pris, enligt prislista.

Sugen på ett förråd? Se vår hemsida för mer information och rabattkod specifikt för förråd i Karlshamn.

Observera att rabatten endast gäller förrådsbokningar i Karlshamn.

Om du är du nyfiken på några av orden i 2021-års nyordslista, som finns med i denna text, kan du surfa in på Språkrådets och Institutet för språk och folkminnen hemsida för att lära dig mer.

Trevlig läsning!

Dina vänner på magasinera.com