Förråd i Hässleholm att hyra hos magasinera.com

Väntan över. Det gäller oavsett om du väntat på våren och bladens grönska, eller på att våra förråd på Smidesvägen 5 i Hässleholm ska bli färdiga för uthyrning. Timmen är slagen! Nya fräscha förråd står klara att tas i bruk hos magasinera.com. Grönskan då? Men visst vågar vi påstå att våren äntligen är här, som gjord för att städa och bringa ordning och reda. Det är då magasinera.com är en bra vän att hålla i handen.

Med ett extra utrymme, en liten extraficka, blir det mycket lättare att organisera vardagen och livet. Magasinera.com har förråd i många olika storlekar. På magasinera i Hässleholm finns förråd för livet olika skeden i storlekarna 2 m², 4 m², 6 m², 8 m² och 12 m². Förvaring i olika storlekar för att passa just ditt behov och din plånbok.

När du väl kommit till slutsatsen att du vill förvara en del av dina saker i ett förråd, kanske du funderar på hur stort förråd du behöver. För att göra det enklare för dig finns en enkel storleksguide att kika på. Klicka här om du vill komma till vår storleksguide.

Optimera ditt förråd

Här följer också tio tips som kan vara bra att läsa för att tiden som magasinerare ska bli så bra som möjligt. Ta mig till tipssidan så att jag kan optimera min förvaring. Vår vd Peter Finch ser väldigt nöjd ut med resultatet efter utbyggnaden vid vår slutinspektion.

Vi kan inte låta bli att undra hur många Peter som skulle kunna få plats i detta 2 m² stora förråd. Många, men inget vi rekommenderar i Coronatider och dessutom säger våra villkor att det självfallet inte är tillåtet att förvara någon typ av levande varelser eller växter i förråden.

Osäker på förrådsstorlek - ring oss!

För att du ska känna dig lugn och trygg med att anförtro oss dina saker, kan vi berätta att anläggningen står under ständig kameraövervakning, inomhus och utomhus. Det finns larm mot inbrott och brand. För att se på vem som rör sig i byggnaden, loggas alla in- och utpasseringar. Endast personer med behörighet kan ta sig in i byggnaden. Det tycker vi känns tryggt.

För att se vilka förrådsstorlekar som finns tillgängliga, kika in på vår sida för Hässleholm.

Detta är ett 12 m² stort förråd. 3 x 4 meter i golvytan. Här får du plats med väldigt mycket saker. Tänk på att du dessutom kan stapla på höjden och ställa sängar och soffor på gaveln.

Vill du gärna prata med oss och fråga något mer om våra förråd, eller vilken storlek du ska välja, är du varmt välkommen att kontakta oss på 070-601 00 67. På kundservice har vi svaren du söker. Våra öppettider hittar du här.

Varmt välkommen!

Vännerna på magasinera.com