KDFF:s Alice Nilsson - förebild i magasinera.com smak

Kristianstads DFF:s kulturbärare Alice Nilsson har varit KDFF trogen sen 7-års ålder. Tyvärr har en fotskada stoppat henne från att gnugga gräset under säsongsinledningen. Nu håller vi tummarna får att klubbens ikon är tillbaka på plan då Vittsjö GIK gästar på fredag. Vi på magasinera.com är mycket stolta över att kunna stötta Alice och KDFF.

På magasinera.com har vi en stark tro på lagidrottens betydelse för att tidigt skapa goda vanor för ett liv i rörelse. Idrott och rörelse är som bäst när vi har roligt tillsammans, på och utanför plan. Glädjen i att träffa kompisarna och de hängivna ledarna är oftast det som binder spelarna till klubben. Därför är det viktigt att behålla den lokala förankringen. Det gör KDFF på ett fint sätt. Genom Alice finns en stark anknytning till orten – en lokal tjej för andra tjejer att se upp till.

Vi är en enda stor familj där alla bryr sig om varandra och lägger ner själ och hjärta i sitt arbete för laget och klubben. Under ungdomsåren gav den familjära känslan mig en stor trygghet, vilket är helt avgörande för att kunna prestera på plan. Att sedan se alla småtjejer som växer fram i klubben är otroligt härligt, säger Alice Nilsson.

Tålamod en sann dygd

För magasinera.com är Alice Nilsson precis den typ av kvinnlig elitidrottare som vi gärna sponsrar. Alice är född och uppvuxen i Kristianstad och har under alla år varit klubben trogen. En sann förebild för dagens unga fotbollstjejer och en tjej med hjärtat på rätta stället.

Det är en ödmjuk inställning som gjort Alice till den spelare hon är idag. Ingenting kommer gratis och hennes fotbollsresa kan uttryckas med ett ord. Tålamod. Hon har blivit ett lysande exempel för klubbens egna tjejer hur vägen till A-lag och landslag kan se ut. Det gäller att kämpa på.

Jag har aldrig sett mig själv som en av de bästa i sin åldersgrupp, inte ens då inbjudningarna från Skåneläger och elitläger kom. När jag sedan som 15-åring började träna med A-laget i damallsvenskan var jag otroligt nervös inför varje träning och match. Ibland tänkte jag: i morgon går jag inte dit igen. Fast det ibland var jättejobbigt körde jag på.

Därför stöttar magasinera.com KDFF

I Alice och i KDFF finns kämpaglöden. Man ger inte upp så lätt och idag är Alice något av ryggraden i laget. För att återknyta till magasinera.com’s stöttning av damfotbollen handlar det för oss om att bidra till klubbens möjlighet att skapa delaktighet och samhörighet i ett meningsfullt sammanhang. Där människor litar på varandra och ställer upp för varandra, byggs tillit och samhörighet.

För att lyckas inom lagidrotten måste vi ta ansvar för vår egen utveckling och för kollektivets. Det är det som är laganda. När barn och ungdomar är lojala med sina kompisar och kämpar för laget, skapas band av solidaritet som i förlängningen kan bidra till en bättre folkhälsa och demokratiska värderingar. Därför stöttar magasinera.com KDFF.

Alice Nilsson, Kristianstads DFF är tjejen och laget magasinera.com gärna sponsrar.

Förråd för bolltrollare

Att döma av Alice bollhanteringen i magasinera.com’s förrådsanläggning på Kabelvägen i Kristianstad, ser det hoppfullt ut inför fredagens derby.

Våra förrådsanläggningar är inte direkt byggda för att trilla boll i, men ingen regel utan undantag. Är du nyfiken på hur vår förrådsanläggning på Kabelvägen ser ut? Spana in hur Alice trillar boll i gången som tar dig till våra torra, säkra och övervakade förråd. Oavsett hur mycket du behöver förvara, har magasinera.com förrådet för dig. Du kan hyra förrådet så länge du vill, eller så kort som en månad.

Har du frågor om vilken förrådsstorlek som skulle passa dig bäst. Tveka inte att kontakta vår kompetenta kundservice med lång erfarenhet av att lotsa våra kunder till det optimala förrådet - nära dig.

Nu håller magasinera.com tummarna för en orange hemmaseger på fredag. Vill du se Alice bolltrolleri vid våra förråd, kan du göra det på magasinera.com's YouTube-kanal där klippet finns att se.