Magasinera.com öppnar stora nybyggda förråd i Kristianstad

Letar du efter lite större förråd? Tillräckligt stort för att rymma sakerna i en större lägenhet eller ett mindre hus? Då har du kommit rätt. Nu har magasinera.com helt nybyggda, större förråd, i anläggningen på Vattentornsvägen i Kristianstad.

Nu står de äntligen klara, våra nybyggda och nystädade förråd på Vattentornsvägen i Kristianstad. De nya förråden har golvytor om 8 m2, 12 m2 och 15 m2 (kvadratmeter). Med tre meters takhöjd rymmer förvaringsenheterna 24 m3, 36 m3 respektive 45 m3 (kubikmeter). Det sväljer en hel del.

Svårt att veta hur stort förråd du behöver?

Det är inte alltid så lätt att begripa sig på hur stort förvaringsutrymme som krävs för att magasinera sina saker. Låt oss försöka oss på ett pedagogiskt exempel i din närmiljö.

Föreställ dig en låda som är en meter lång på alla sidor Det blir liksom som en koja och ungefär lika rymligt som ett underskåp i ditt kök. Tänk dig sedan 45 underskåp. Du fattar! I våra 15 m2 förråd får du plats med bohaget från en fyrarummare.

Som en illustration får det plats så här mycket i våra 6 m2 förråd. Det går lätt in dubbelt så mycket i våra 12 m2 och 15 m2 stora förråd. Stapla på höjden och utnyttja hela förrådets rymd. Plättlätt!

Välkommen att upptäcka vår centrumnära förvaring, ett stenkast från Centralstationen.

Nyfiken på våra förråd på Vattentornsvägen i Kristianstad? Ta en titt här eller ring oss, så hjälper vi dig.

Vännerna på magasinera.com