Magasinera.com stöttar KDFF för fler i rörelse

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så resonerar vi på magasinera.com när vi kikar på vilka idrottsklubbar i regionen som vi gärna stöttar. Vårt grundläggande krav är att föreningen ska arbeta inkluderande och aktivt skapa arenor för barn och unga att tidigt lägga grunden till ett liv i rörelse.

På magasinera.com vill vi att barn och ungdomar ska lära sig att känna lust i att röra på sig. Därför ser vi det som viktigt att idrottsföreningar välkomnar och skapar förutsättningar för människors olika drivkraft och mål med sin träning.

Du ska kunna gå till träningen och spela match därför att det är härligt att hänga med kompisarna och för att gemenskapen i laget är det viktiga. Det ska även finnas utrymme för dig som vill satsa på din idrott och där målet är spel i högsta ligan, eller kanske till och med att bli proffs.

Magasinera.com väljer KDFF

Kristianstads Damfotboll, KDFF, är en av klubbarna vi står bakom. Visst, vi gillar fotboll men hade det inte varit för klubbens sociala engagemang och bygdens egen spelare Alice Nilsson, hade saken inte varit lika självklar.

Alice Nilsson förkroppsligar det lokala engagemanget och är en utmärkt förebild för unga tjejer som är nyfikna på fotboll. Hon jobbar aktivt i klubbens olika sociala projekt och är en riktigt evighetsmaskin på grönytorna, så långt ifrån en kvinnlig fotbollsdiva det går at komma.

Att värva in spelare må vara nödvändigt för att slå sig fram i de högsta ligorna, men utan förankring i den skånska myllan tappar lag ofta färg. Så är inte fallet här. Med Alice i laget är KDFF ett av damallsvenskans mest färgsprakande lag.

Alla kan göra något

KDFF är långt ifrån ensam om att driva olika sociala projekt för att inkludera fler barn och ungdomar i sin verksamhet och sätta dem i rörelse. För ett klubb med aktning är detta idag något av hygien, det hör liksom till att jobba utanför klubbens väggar. Som sagt, alla kan göra något och tillsammans är vi definivt starkare.

Vi hoppas du gillar vår nya kortfilm! Take it away Alice!

Följ länken här för att se Alice in action.

Nyfiken på våra förråd - för platsen du för tillfället inte har? Vi har förråd nära dig!

Klicka här för att se var vi har förråd för just ditt lagringsbehov.

Team magasinera.com