Förvaring ska vara smidigt!

Är det idag du blir en magasinerare? Kanske har du insett det under en längre tid, men inte kommit dig för. Du har för mycket saker. Garderoben full. Förrådet under trappan, fullt. Vinden, fullt. Garaget? Också fullt. Kanske har tillvaron förändrats och gjort att du snabbt behöver kunna förvara dina saker någonstans innan du hittar ett nytt boende. Eller så behöver du hitta en bra plats säsongsförvara julsakerna, skidutrustningen eller vinterdäcken. Oavsett anledning – att förvara saker hos Magasinera.com är en smidig sak.

Enkelt att komma i gång

När du bokat ditt förråd skickar vi en faktura via mejl eller vanlig post. När din betalning är registrerad får du en personlig passagebricka hemskickad. Den programmerar du enkelt vid ditt första besök på anläggningen, och sen är det bara att börja packa in!

Förråd i olika storlekar

Eftersom behoven ser olika ut för olika människor har vi också utformat förråden därefter. Hos oss hittar du förrådsutrymmen för allt från ett helt bohag, mormors antika sekretär eller till bara ett par flyttlådor. Får filosofi är att du aldrig ska behöva betala för oanvänd yta.

Kom och gå när det passar dig

Vi vet vikten av flexibilitet. Därför har alla våra anläggningar öppet varje dag kl. 06.00–22.00. Du kan komma och gå precis som du vill, hur ofta du vill. Allt du behöver är din passagebricka och din kod färskt i minnet.

Hyr hur länge (och kort) du vill

Att binda upp våra kunder på onödigt långa avtal är inget för oss. Vill du förvara farmors gamla gungstol i väntan på att du köper den där sommarstugan? Det går bra. Vill du mellanlanda med bohaget mellan två boenden och bara hyra en månad? Det går också bra. Vi har alltså inga bindningstider. Däremot har vi 30 dagar uppsägningstid på alla våra förråd. Om du vill hyra ett förråd i en månad innebär det alltså att du ska säga upp förrådet i samband med att du bokar.

Vårt team på kundservice finns där för dig när du har frågor eller funderingar. De har lång erfarenhet och hjälper, informerar och lotsar dig tills allt är i sin ordning. Se kontaktuppgifter till kundservice.

Prova säsongsförvaring på Minkvägen

Gör plats för livet och prova på att säsongsförvara julsakerna, skidutrustningen eller bilens vinterdäck i ett förråd hos magasinera.com. Just nu får du första månaden gratis på Minkvägen i Växjö när du hyr förråd i minst tre månader.

För att nyttja erbjudandet, använd *rabattkod MINKV-3-FÖR-2 när du bokar förrådet.

Låter det bra? Ta mig till förrådsbokningen på Minkvägen i Växjö

*Gäller bokningar som görs till och med den 13 mars 2022 och endast vid vår förrådsanläggning på Minkvägen i Växjö, ej på Mårdvägen och gäller då du hyr förråd hos oss i minst tre på varandra följande månader. Din första månad är din gratis månad, de två följande månaderna betalar du ordinarie förrådshyra enligt prislista.

Öppningserbjudande i Vellinge

För att du ska kunna prova på hur smidigt det är med lite extra förvaringsutrymme kan du fram till den 13 mars 2022 boka förråd med första månaden gratis när du hyr förråd hos oss i minst tre på varandra följande månader. Din första månad är din gratis månad, de två följande månaderna betalar du ordinarie förrådshyra enligt prislista.

Så när du nu kommer hem från sportlovets skidsemester, packa ner sakerna i en genomskinlig plastlåda med tätslutande lock, märk lådan och förvara allt som tillhör en familjemedlem i en och samma låda. Det kommer att bli grymt smidigt att bege sig ut i backarna nästa gång det är dags att gnugga lite snö.

För att ta del av erbjudandet, använda *rabattkod: SPORT-VELL-2022

*Gäller bokningar som görs till och med den 13 mars 2022 och endast vid vår förrådsanläggning i Vellinge.

Nu vet jag mer – ta mig till förrådsbokningen så jag lätt hittar mina prylar i framtiden!