Magasinera.com på Minimässa med topphandboll

Gillar du handboll och är nyfiken på hur vi på Magasinera.com jobbar med förråd? Den 9 mars finns Magasinera.com på plats vid Minimässan i Kristianstad Arena. Kom förbi och prata magasinering så delar vi med oss av smarta förvaringstips med ett bra prova-på-erbjudande.

Digital teknik i alla ära, men är det inte lite gött med det personliga mötet? Att kunna ställa en fråga till personen som står framför dig? Det tycker vi kan kännas bra.

Därför finns Magasinera.com's medarbetare på plats i Kristianstad Arena den 9 mars för att svara på frågor om våra förråd och magasinering i allmänhet. Mässan kommer att äga rum mellan klockan 17:00 fram till matchstart kl. 19.00 då IFK Kristianstad drabbar samman med IFK Ystad HK i Handbollsligan.

Prata förråd och säsongsförvaring

Om du inte provat säsongsförvaring har du nu ett gyllene tillfälle att testa. I samband med IFK Kristianstads Minimässa ger vi dig möjligheten att boka ett förråd där vi ger dig den första månaden gratis då du förbinder dig att hyra förrådet i tre på varandra följande månader. Månad två och tre betalar du förrådshyra enligt prislista.

Om du efter två månader känner att säsongsförvaring inte är något för dig, kan du enkelt avboka förrådet genom att skicka ett mejl till vår kundservice. Du betalar alltså aldrig mer än för tre månader, förutsatt att du sagt upp förrådet enligt våra villkor.

Passa på att rensa upp hemma nu när vårsolen ger oss lite mer energi. Organisera mera! Saker du med fördel kan förvara i ett förråd hos magasinera.com är exempelvis:

  • Skidutrustningen

  • Pulkorna

  • Skridskorna

  • Skidboxen

  • Julsakerna

  • Snöskyffeln

  • Vinterkläderna

Lagra i personliga lådor

Ett tips är att lägga varje familjemedlems saker i en egen tätförslutande plastlåda. Märk den genomskinliga lådan med namn och vad den innehåller. Det kommer att bli grymt lätt att hitta prylarna nästa gång du behöver dem. Testa!

För att prova på att förvara dina ägodelar i ett säkert, kameraövervakat och avfuktat förråd, använd rabattkoden:

IFKMÄSSA-2022

Erbjudandet är giltigt från och med den 9 mars till och med den 8 april 2022 och gäller endast förråd på Kabelvägen och Vattentornsvägen i Kristianstad. Var noga med att lägga till rabattkoden när du gör din bokning.

Kom gärna förbi vår mässmonter och prata förvaring med oss. Och du, vi bjuder på popcorn att mumsa på under matchen!

Mässfoto: Studio 11

Varmt välkommen!

Vännerna på Magasinera.com