Gratis lånesläp på magasinera.com i Hörby

Nu blir det ännu enklare att köra dina saker till våra förråd i Hörby. På förrådsanläggningen finns nu två magasinera.com-släp från Freetrailer som väntar på dig. Supersmidigt när du ska flytta in i vår nya self storage-anläggning.

Nu blir det ännu lättare att flytta in och ut i magasinera.com’s förråd i Hörby. Nu kan du låna släp gratis hos magasinera.com i Hörby. De två släpen står uppställda vid magasinera.com's förrådsanläggning på Filaregatan 3 i Hörby. Det är här du alltid hämtar och återlämnar ditt släp.

Enklare att flytta in i förråden

För att låna våra magasinera.com-släp behöver du ladda ner Freetrailers släpvagns-app. I appen ska du sedan skapa ett konto och registrera dig som användare. Släpvagnarna är låsta med Freelock-lås, vilket betyder att du måste använda en mobil med Bluetooth för att låsa upp hänglåset.

För att säkerställa att du alltid kan få hjälp med att hämta och lämna tillbaka ditt släp, är släpen tillgängliga att låna under de tider som Freetrailers kundservice har öppet. Det betyder att släpvagnarna kommer att kunna hämtas och lämnas tillbaka vardagar mellan klockan 8.00 och 20.00 samt lördag och söndag mellan 8.00 och 17.00.

Vill du bekanta dig med konceptet, finns allt väldigt fint beskrivet i ett antal kortfilmer som du hittar om du följer denna länk:

Filmer om hur Freelock-låset fungerar

Länkar till apparnas nedladdningssidor hittar du här:

App för iPhone

App för Android

Förhandsboka ditt släp

Kör du till förrådsanläggningen och bokar släpet på plats, är det helt gratis att låna dem. Om du vill reservera din släpvagn i förväg, och försäkra dig om att det finns ett ledigt släp när du behöver det, kan du göra det för en liten reservationsavgift på 49 kr.

När du lånar en släpvagn gratis på magasinera.com är din självrisk, om du skulle råka ut för en skada, 4 500 kr. Du kan försäkra dig mot att betala självrisken genom att köpa en extra försäkring för 69 kr per dag.

Skulle du uppleva problem med din släpvagn, har du alltid möjlighet att kontakta Freetrailers kundservice.

Telefon: 010-330 00 09

E-post: info@freetrailer.se

Släpvagnen måste återlämnas till samma plats där den har hämtats, senast på avtalad återlämningstid enligt gällande regler. Om du återlämnar släpvagnen senare än avtalad återlämningstid, kostar det 300 kr i förseningsavgift och 199 kr per varje påbörjad ny dag och eventuell försäkring. Läs mer här om Freetrailers allmänna villkor.

Redo att boka förråd och släp?

Har du precis hyrt ett förråd i Hörby och är sugen på att testa hur smidigt det är att låna ett släp från magasinera.com. Åk till vår förrådsanläggning och låna släpet på plats. Vill du vara säker på att det finns ett släp ledigt, reservera ditt släp online här. Rulla ner på sidlänken så hittar du bokningsknappen.

Har du inte redan bokat ett förråd kan du göra det här:

Boka ett förråd i Hörby!

Hör du till dem som gärna kollar läget innan du bokar och testar, så finna här ett antal informativa kortfilmer om hur allting funkar kring släpen bland Freetrailers support.

Är du nyfiken på vår samarbetspartner, så kan du läsa mer om dem på Freetrailers hemsida.

Vi på magasinera.com hoppas att våra nya släp kommer att vara till mycket nytta och glädje för dig.

Vännerna på magasinera.com