Magasinera.com expanderar i Höör - Förvärvar förrådsbolag

Den 1 mars 2023 tar magasinera.com över Kvist & Knasts förrådsverksamheten i Höör. Genom förvärvet stärker magasinera.com sin närvaro i Skåne. För våra kunder innebär tillskottet ett ökat förrådsutbud med ännu bättre möjligheten att välja rätt typ av förråd för livets alla skeden - nära dig!

I Höör har magasinera.com sedan tidigare en liten nätt förrådsanläggning på Portvägen 4-6. Här är det oftast fullbokat och när Kvist & Knasts ägare kontaktade oss i syfte att sälja verksamheten, såg vi möjligheten att utöka vårt engagemang på orten.

Den nu förvärvade förrådsanläggningen är belägen på Terminalvägen och Bruksvägen i området Höörsgård. Det är därför vi valt att kalla vår nya förrådsenhet just Höörsgård. För dig som känner till Preem-macken i Höör vet också att det är där Nya Sätoftavägen börjar. Följ den och snart dyker Terminalvägen upp på vänster sida, om du kommer från bensinstationen det vill säga.

Bruksvägen ligger lite längre upp till höger på Nya Sätoftavägen. I denna byggnad finns också ett välbesökt gym, vilket är positivt eftersom det rör sig människor runt fastigheten under stora delar av dygnet. Det gillar vi med tanke på säkerheten.

Infart med bil och släp

Förråden på Höörsgård är enklare än på våra övriga anläggningar. Uppsidan är den lägre månadshyran. Den stora fördelen är att du kan köra in i förrådanläggningen med bil och släp och i lugn och ro lasta av i skydd från väder och vind. Samtliga förråd ligger i markplan fördelade i fyra olika huskroppar A-B-C-D. I huskropp A finns ett mindre antal en trappa upp. Byggnad A-C ligger samlat på Terminalvägen. Byggnad D hittar du på Bruksvägen.

Så snart vi hinner kommer vi att skylta upp så att det blir lätt att hitta till de olika huskropparna och de olika förråden. Efterhand kommer vi också att numrera om vilket ytterligare kommer att förenkla ditt besök, framför allt när du besöker förrådsanläggningen för första gången.

Renoverar utan att höja priset

Vår ambition efter tillträdet är att successivt snygga till och renovera fastigheterna, utan att det för den delen ska påverka prisbilden. Vi är säkra på att du kommer att märka skillnaden när vi väl börjar piffa till området. Rom byggdes som bekant inte på en dag, därför ber vi om tålamod. Det vi däremot direkt kan lova att vi kommer att fortsätta driva verksamheten på samma familjära sätt som den tidigare ägaren gjort.

Smidigt passagesystem för tillträde

Det känns spännande att ta över och få sätta sin egen prägel på en redan existerande verksamhet. Nytt för oss på magasinera.com är ett annat passagesystem än det vi använder på våra övriga förrådsanläggningar. Vi kommer inte att dela ut några fysiska nycklar eller passagebrickor utan i stället dela ut digitala nycklar till våra förrådskunders mobiler. Det är lätt som en plätt och vi kommer att informera mer om hur det fungerar.

För dig som känner dig osäker med digitala verktyg eller inte har en smart mobil, så lovar vi att även lösa den biten. Hos magasinera.com ska alla kunna hyra ett förråd, oavsett hur tekniskt bevandrad man är.

Släpvagnar på plats att hyra

Kvist & Knast kommer att fortsätta med sin redan etablerade släpvagnsuthyrning. Hyr gärna ett släp till en billig peng när du ska flytta in och ut. Släpen hittar du via denna länk

  • Nyfiken på Höör och förråden på Höörsgård? Under vecka 10 kommer vi att släppa upp förråd till uthyrning, men först vill vi städa och säkerställa att det ser bra ut. Här kan du se utbudet: Klicka här.

  • Har du frågor? Här når du oss:

Telefon: 010-333 36 30

E-post: kundservice@magasinera.com

Varmt välkommen!

Vännerna på magasinera.com