Magasinera.com vinner Årets anläggningsansvarige - SSA Sweden Awards 2023

Magasinera.com's medarbetare Anders Dahlberg är årets vinnare av SSA Sweden Awards 2023 inom kategorin Årets anläggningsansvarige. Priset utdelas av branschorganisationen SSA Sweden, Self Storage Association Sweden, till medlemsföretags medarbetare som visat prov på överlägsen kundservice och skapandet av en välkomnande miljö på förrådsanläggningarna.

Det är med stor stolthet magasinera.com kan tillkännage att Anders Dahlberg utnämnts till vinnaren av SSA Sweden Awards 2023 i kategorin Årets Anläggningsansvarige. Denna prestigefyllda utmärkelse erkänner Dahlbergs exceptionella arbete och insatser inom self storage-industrin. Hans engagemang för överlägsen kundservice och skapandet av en välkomnande miljö har cementerat hans rykte som en av branschens bästa.

Anders Dahlberg har kontinuerligt visat prov på enastående professionalism och kundservice som anläggningsansvarig i fält hos magasinera.com. Hans hängivenhet att förstå kundernas behov - och sträva efter att överträffa deras förväntningar - har skapat en lojal och nöjd kundbas.

Kvalitetsstämpel

Dahlberg har särskilt utmärkt sig genom sin förmåga att lösa problem och hantera olika situationer med lugn och kompetens. Hans tillgänglighet och vilja att hjälpa kunderna har skapat en känsla av trygghet och förtroende hos dem. Genom att erbjuda en säker och ren anläggning har han skapat en positiv upplevelse för varje kund som har valt att förvara sina ägodelar hos magasinera.com.

Vinsten av SSA Sweden Awards 2023 i kategorin Årets Anläggningsansvarige är ett erkännande av Anders Dahlbergs betydelsefulla bidrag till self storage-branschen i stor och magasinera.com i synnerhet. Hans professionalism och dedikation är en inspiration för kollegor och en källa till stolthet för hela self storage-gemenskapen.

Vi gratulerar Anders Dahlberg till den välförtjänta utmärkelsen SSA Sweden Awards 2023. Hans fortsatta engagemang, för överlägsen service och förvaltning av magasinera.com's förrådsanläggningar, kommer även fortsättningsvis att vara värdefull i vårt ständiga arbete: att göra förvaring hos magasinera.com till en ännu bättre plats att lagra de saker du för tillfället inte har plats för hemma.

Magasinera.com på tio orter

Nyfiken på våra förrådsanläggningar? Bekanta dig med vårt utbud av förvaringsplatser. Vi finns idag på tio orter med totalt 14 förrådsanläggningar och snart en 15:e anläggning i Skurup - håll utkik!

Du hittar magasinera.com's förrådsanläggningar på följande orter, följ länk för att komma till respektive ortssida:

Läs mer om oss genom att klicka på länken: Ta mig till mer info om magasinera.com