Utnyttja magasinera.com's heta sommarkampanj!

Sommarvärmen är här och det är dags att göra plats för alla dina äventyr. Vi har det perfekta erbjudandet för dig - hyr våra rymliga förråd i 4 månader och få hela 2 MÅNADER GRATIS! Det betyder att du kan njuta av extra utrymme till ett mycket förmånligt pris.

Här är vad du får:

• Flexibilitet: Våra förråd är i olika storlekar och vi finns på 10 olika orter, så du kan välja den som passar dina behov bäst.

• Säkerhet: Dina ägodelar är i trygga händer i våra övervakade förråd.

• Bekvämlighet: Enkel åtkomst och möjlighet att organisera dina saker precis som du vill.

• Kostnadsbesparingar: Med 2 MÅNADER GRATIS får du mer utrymme för mindre pengar!

• Överlägsen kundservice: Sammansvetsad personal med kunden i blodomloppet.

Ta del av stekhett förrådserbjudande

Erbjudandet gäller en begränsad tid! Så se till att agera snabbt och boka ditt förråd redan idag. Perfekt för att lagra sommarutrustning, flytta, eller helt enkelt skapa mer plats hemma.

Ring oss på 010-333 36 30 eller besök vår hemsida magasinera.com för att boka ditt förråd och ta del av detta stekheta erbjudande. Sommarens bästa affär väntar på dig!

Boka ett extra utrymme och låt äventyret börja!

Du hittar magasinera.com's förrådsanläggningar på följande orter, följ länk för att komma till respektive ortssida:

Läs mer om oss genom att klicka på länken: Ta mig till mer info om magasinera.com

Vänliga sommarhälsningar,

Vännerna på magasinera.com

Kampanjvillkor: Genom att använda rabattkoden STEKHET-SOMMAR-2023! förbinder du dig till att hyra förrådet med betalningsansvar under fyra på varandra följande månader. Priset är 50% av ordinarie månadshyra/månad under maximalt 4 månader. Förskottshyra gäller. Bekanta dig med våra regler kring uppsägning. Kampanjkoden STEKHET-SOMMAR-2023! är giltigt för bokningar till och med den 31 augusti 2023 och gäller på samtliga magasinera.com's förrådsanläggningar. Efter fyra månader återgår förrådshyran till ordinarie pris enligt aktuell prislista.