Magasinera.com öppnar förrådsanläggning i Skurup

Plötsligt händer det! Vi slår upp portarna till vår sprillans nya förrådsanläggning på Östra Olstorpsgatan 17 i Skurup. Passa på att nyttja vårt öppningserbjudande. Välkommen till ett förrådsanläggning skapad för livets alla skeden.

Oavsett om du behöver extra utrymme för förvaring av säsongsbundna saker så som trädgårdsmöbler, grillen, den uppblåsbara poolen eller kanske ställa undan möbler vid renovering, visningar eller flytt, har magasinera.com det idealiska förrådet för dig.

I Skurup har vi förråd för livets olika skeden med möjlighet till lagring för en mängd olika situationer när livet tar olika vändningar.

Trygg och säker förvaring

Anläggningen i Skurup står under ständig kameraövervakning, inomhus och utomhus. Det finns också larm mot inbrott och brand. För att ha koll på vem som rör sig i byggnaden, loggas alla in- och utpasseringar.

Här är några höjdpunkter:

Ljust och välkomnande: Vår anläggning är en pärla, utformad med omsorg och med en takhöjd i förråden på hela 3 meter. Det är ljust och luftigt, den perfekta platsen för att tryggt förvara dina ägodelar.

Lättillgängligt läge: Du hittar oss på Skurups handelsplats, bara ett stenkast från E65:an. Smidigt och enkelt!

Generösa öppettider: Hos oss har du tillgång till ditt förråd mellan kl. 06:00–22:00 varje dag. Flexibilitet är vår melodi!

Larmat och kameraövervakat: Endast personer med behörighet kan ta sig in i byggnaden. Det tycker vi känns tryggt.

Professionell kundservice: Vår vänliga kundservice står till ditt förfogande vardagar mellan kl. 08.00–18.00 och helger 10.00–14.00. Vi finns här för att hjälpa dig.

Öppningserbjudande under oktober

Fram till den 31 oktober 2023 kan du hyra ett förråd och få den första månaden gratis. Använd vår unika rabattkod för förrådsanläggningen i Skurup HEJASKURUP-2023 när du lägger din förrådsbokning.

Välj det förråd som passar dig bäst

I Skurup kan vi erbjuda förråd i storlekarna:

  • 4 m² för endast 675 kr/månad

  • 6 m² för endast 825 kr/månad

  • 8 m² för endast 975 kr/månad

Behöver du hjälp att boka, eller har du andra frågor kring våra förråd, hör gärna av dig. Vi kan förvaring och hjälper dig gärna vidare till en lösning som passar just dina behov som bäst. Oavsett om du behöver extra utrymme för företaget, hushållet eller hobbyn, har vi den perfekta lösningen för dig.

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundservice på 010-333 36 10.

Vår kundservice har öppet vardagar 08:00-18:00, helger 10:00-14:00.

Fler kontaktvägar hittar du genom att följa denna länk: Ta mig till kontaktuppgifter

Varmt välkommen till Magasinera.com i Skurup - där dina ägodelar får den kärlek de förtjänar!

Vännerna på magasinera.com

Notera: Kvadratmeterangivelsen avser golvyta.

Kampanjvillkor: Genom att använda rabattkoden HEJASKURUP-2023 förbinder du dig till att hyra förrådet med betalningsansvar under tre på varandra följande månader. Den första månadshyran är din gratismånad. Månad nummer 2 och 3 betalar du ordinarie pris, enligt prislista. Hyra betalas alltid i förskott. Bekanta dig med våra regler kring uppsägning. Kampanjkoden HEJASKURUP-2023 är giltigt för bokningar till och med den 31 oktober 2023 och gäller endast förrådsanläggningen i Skurup.