Sparande och Hållbarhet: 50% rabatt på förråd i Lund

Nu erbjuder magasinera.com i Lund möjligheten att spara 50% under de första två månaderna du hyr förråd på förrådsanläggningen i Lund. Hos magasinera.com får du inte bara extra utrymme, du gör också ett hållbart val för miljön! Vi bygger grönt och har också satsat på hållbarhet för dina saker genom en professionell luftavfuktare för en optimal lagringsmiljö.

Våra förråd är inte bara praktiska, de är också bra för miljön. 90% av våra förråd är byggda av förnybart material. Vi tror på att ge dig bekvämlighet och samtidigt ta hand om vår planet.

Med luftiga lokaler och en toppmodern avfuktningslösning, kan du lagra dina ägodelar tryggt och säkert hos oss. Oavsett om det är möbler, kläder eller minnen - vi har plats för allt!

Fördelar med våra förråd:

Hållbarhet: Våra anläggningar är byggda med över 90% förnybart material, vilket gör ditt val av förråd till en miljömedveten investering. Du kan läsa mer hos Skogsstyrelsen om fördelarna med att bygga i trä genom att följa denna länk: KLICKA HÄR!

Säkerhet: Med professionella avfuktningslösningar kan du vara trygg med att dina ägodelar är i de bästa möjliga lagringsförhållandena. Kameraövervaking, loggat passersystem och inbrottslarm ser vi som en självklarhet.

Lokalbeskrivning: Våra luftiga lokaler är utformade för att ge dina ägodelar det utrymme de förtjänar. Oavsett om det är möbler, säsongsbetonade kläder eller värdefulla minnen, så är dina ägodelar i goda händer hos oss. Våra förråd är dessutom högre än våra konkurrenters. Med hela tre meter i förrådshöjd ger det dig helt enkelt mer förvaringsyta att lagra dina saker på.

Grönt är skönt

För oss på magasinera.com är det gröna tänket långt ifrån nytt. Vi tar oss oftast an slitna och eftersatta fastigheter som stått tomma en längre tid för att konvertera dem till förrådsanläggningar. Vi ger dem den kärlek de behöver. Under arbetet sorterar och återvinner vi material därför att det både miljömässigt och ekonomiskt sett är det bästa alternativet. Genom att bygga själva från grunden och inte köpa in färdiga förrådsmoduler i plåt, från multinationella leverantörer på andra sidan Atlanten, skapar vi sysselsätting för människor i närområdet.

Våra förråd är till 90 % byggda av trä, uppförda av lokal arbetskraft och i samarbete med lokala och regionala underleverantörer.

Bygger resurssnålt "on demand"

Visste du att våra förråd byggs "on demand". Det betyder att vi bygger fler förråd när behov uppstår. På det sättet förbrukar vi inte mer material än vad efterfrågan kräver. Det tycker vi känns bra.

Vårt signum är att bygga förråd från grunden - i trä - endast dörren och förrådets överkant är i plåt. Plåten handlar vi upp lokalt. Vi anlitar lokala företag i Skåne och Blekinge för tillskärning och behandling. På det sättet gynnar vi det regionala företagandet.

Vi hoppas att du gillar vårt förhållingssätt där vi värnar miljö och gynnar det lokala näringslivet. Vi ser fram emot att få bli din "Vän att hålla i handen" för ditt lagringsbehov - Nära dig - när vi tänker grönt tillsammans.

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans slå ett slag för den naturliga vägen till att skaffa sig mer utrymme på ett mer hållbart sätt.

Rabatterbjudande i Lund

Just nu kan du hyra förråd till halva priset de två första hyresmånaderna.

Rabattkod: Använd koden LUND-50%-TVÅ MÅNADER när du bokar för att dra nytta av detta erbjudande.

Ta mig till förråden i Lund genom att KLICKA HÄR!

Vill du komma i kontakt med oss, finns vi här för att hjälpa dig.

Telefon: 010-333 36 30

E-post: kundservice@magasinera.com

Vännerna på magasinera.com