Magasinera.com finalist i Self Storage Europa

Ännu ett bevis på att allas vår hängivenhet och vårt gemensamma arbete för att ge våra kunder den bästa förrådsupplevelsen har trillat in. Vår fastighetsskötare Anders har tagit sig till Europafinal i tävlingen ”Årets anläggningsansvarige”.

I södra Sverige finns förrådsbolaget magasinera.com. Sedan 2008 har en verksamhet, som startade i fickan på vår ägare, utvecklats till ett bolag med totalt 15 förrådsanläggningar.

Nu tar vi också plats på den europeiska self storage arenan.

Värdig Europafinalist

Vår medarbetare Anders, som ansvarar för skötseln av våra anläggningar, vann utmärkelsen ”Årets anläggningsansvarige” i Sverige 2023. Nu har Anders i hård konkurrens med kollegor vid Europas samlade self storage-bolag knipit en finalplats i kategorin ”Årets anläggningsansvarige”.

Hur kom vi hit?

Vi är ett grymt team med kunden i blodomloppet som inte bara jobbar för dig som kund, vi är också ett tätt sammansvetsat gäng som jobbar för varandra.

Vinnaren i Europafinalen tillkännages vid den europeiska Self Storage-mässkonferensen i Rotterdam på torsdag kväll den 26 oktober 2023.

För oss på magasinera.com är utkomsten mindre intressant. Vi vet redan att vi har Europas bästa fastighetsskötare och världens bästa medarbetare på alla positioner.

Vi säger nu stort grattis till Anders, du är helt enkelt grymmast!

Vill du också hyra förråd hos oss, varmt välkommen! Ta mig till förrådsbokningen!